Info & bestellijn: 038 – 385 69 50
Of mail naar: info@onlineprojectvloer.nl

Vraag een adviseur
  • Handig en snel online uw prijs berekenen
  • Hoge kwaliteit tegen de laagste prijs
  • Advies op locatie
  • Ervaren projectstoffeerders

Wie wij zijn

Online Projectvloer is een initiatief van Tapijtgroothandel Jan Eenkhoorn uit tapijthoofdstad Genemuiden. Al meer dan 30 jaar zijn wij werkzaam in de tapijt- en vloerenbranche. Op onze website is een ruime collectie met projectvloeren te vinden welke wij aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Wij bieden uitsluitend kwaliteitsproducten aan die uitvoerig zijn getest op het gebruik en de slijtage.

Lees meer

Stappenplan

Bij elk project hanteren wij een vast en effectief stappenplan om een schitterend eindresultaat te garanderen. Tijdens het gehele traject heeft u één vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Daarnaast beschikken wij over ervaren projectstoffeerders die elke projectstoffering met zorg behandelen.

Lees meer

Legservice

Als ervaren projectstoffeerders hebben wij voor elk project de juiste oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van projectvloeren zoals: tapijt, tapijttegels, laminaat, pvc stroken, vinyl en marmoleum. Daarnaast verzorgen wij ook de afwerking van de vloer. Zo heeft u zonder zorgen een schitterend eindresultaat.

Lees meer

 

 

Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs!

Telefoon: 038 - 385 69 50

E-mail: advies@onlineprojectvloer.nl

> Of bekijk onze veel gestelde vragen

 

Twitter

Over ons

Tapijtgroothandel Jan Eenkhoorn is al ruim 30 jaar een toonaangevende groothandel in verschillende soorten vloerbedekking voor de zakelijke markt. Wij leveren vloerbedekking aan verschillende projecten, zoals: kantoren, winkels, hotels, restaurants, scholen, zorginstellingen en nog veel meer objecten.

Waar de internetwereld steeds meer toeneemt en wij hier op in willen spelen, hebben wij een speciale website ontwikkeld waarop (potentiële) klanten direct online hun prijs kunnen berekenen: Online Projectvloer.nl

Met een team van ervaren adviseurs weten wij altijd het juiste advies bij elke vloer te verstrekken. Daar wij continu de markt nauwkeurig in de gaten houden en de nieuwste ontwikkelingen doorvoeren, beschikken wij altijd over een collectie projectmatige vloeren van de laatste trends en de hoogste kwaliteit.

Optimale kwaliteit en een ruime service zijn belangrijke speerpunten van Online Projectvloer.nl. Het is mogelijk om gebruik te maken van onze unieke full service formule waarmee u volledig ontzorgd wordt bij het realiseren van een nieuwe vloer op uw werkplek.

Onze collectie met vloeren welke uitvoerig getest zijn op projectmatig gebruik bestaat uit: tapijt, tapijttegels, laminaat, pvc stroken, vinyl en marmoleum. Het is mogelijk om vrijblijvend gratis samples aan te vragen of een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

> Lees meer over de full service formule