Info & bestellijn: 038 – 385 69 50
Of mail naar: info@onlineprojectvloer.nl

Vraag een adviseur
  • Handig en snel online uw prijs berekenen
  • Hoge kwaliteit tegen de laagste prijs
  • Advies op locatie
  • Ervaren projectstoffeerders

Professionals met een oplossing voor elk project

Online Projectvloer beschikt over een professioneel team van vakkundige mensen met een ruime ervaring in het stofferen van projecten. Doordat wij al meer dan dertig jaar werkzaam zijn in de tapijtbranche, hebben wij voor elk project een oplossing.

Dagelijks stofferen wij diverse projecten met verschillende materialen. Elk materiaal heeft een aparte manier van stofferen. Bij sommige ervan is een voorbehandeling noodzakelijk, bijvoorbeeld het egaliseren van de ondergrond. Op basis van het eerste bezoek bekijken wij of zo'n voorbehandeling daadwerkelijk nodig is.

Een offerte op maat en scherpe tarieven

Na het eerste bezoek ontvangt u van ons een offerte op maat van de gewenste vloerbedekking met eventuele voorbehandeling, legservice of het verwijderen van de oude vloerbedekking. Als u akkoord bent met de offerte, plannen wij de werkzaamheden op de gewenste data in.

Bij ons kunt u te allen tijde terecht voor een vakkundige stoffering tegen zeer scherpe tarieven. Wij hanteren altijd vaste lage tarieven, ook als u voor de eerste maal klant bij ons bent.

Stofferen buiten openingstijden? Geen probleem!

Het leegruimen van ruimtes in uw gebouw om er nieuwe vloerbedekking aan te leggen, kan gepaard gaan met enige overlast. In het ergste geval moet u uw werk tijdelijk staken. Ook daar hebben wij een oplossing voor bedacht. Een buitengewoon unieke service van Online Projectvloer is het bieden van legservice buiten de openings- of kantoortijden. Dit betekent dat de werkzaamheden binnen uw bedrijf ongestoord voortgezet kunnen worden. Wij voeren de stoffering uit buiten de werktijden van uw bedrijf.

Ontzorging tijdens het complete traject

Online Projectvloer doet er alles aan om te zorgen dat u helemaal geen omkijken heeft naar het complete traject dat moet leiden naar een nieuwe vloerbedekking. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

 

 

Daarom Online Projectvloer

  Volledige ontzorging

Ruime collectie

Gratis stalen aanvragen

Één vaste adviseur

Vakkundige stoffeerders

Online prijzen berekenen

 

 
 
 

Legservice