Info & bestellijn: 038 – 385 69 50
Of mail naar: info@onlineprojectvloer.nl

Vraag een adviseur
  • Handig en snel online uw prijs berekenen
  • Hoge kwaliteit tegen de laagste prijs
  • Advies op locatie
  • Ervaren projectstoffeerders

U weet altijd waar u aan toe bent!

Een vast stappenplan zorgt binnen onze formule voor een uitstekende kwaliteit van onze diensten en een goede communicatie. Daarnaast kunnen wij snel handelen wanneer dit nodig is. Dankzij het stappenplan weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Ons doel is om u als ondernemer zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij onder andere door veel handige services te verlenen zoals:

          - het adviseren bij projecten;

          - het aanstellen van één vaste projectbegeleider;

          - het verwijderen van de oude vloerbedekking.

Daarnaast kunnen wij ook werkzaamheden uitvoeren zoals het gereedmaken van de vloer voor stoffering. Hierbij kunt u denken aan egaliseren.

Professionele begeleiding, van proefstaal tot de nieuwe vloer

Middels de handige rekenmodule op onze website kunt u eenvoudig de kosten van het stofferen van uw project berekenen. Daarnaast is het mogelijk om zes proefstalen aan te vragen. Tevens bieden wij u de gelegenheid om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Hij brengt u dan een bezoek en presenteert een uitgebreide collectie vloerbedekkingen. Samen met u bespreekt hij tenslotte de mogelijkheden.

Voordat u een bestelling plaatst, komen wij altijd naar uw locatie om het project exact op te meten. Vervolgens ontvangt u van ons een orderbevestiging en maken we een afspraak met u om de stoffering uit te voeren. Één dag daarvoor nemen wij contact met u op om de laatste details door te spreken. Op de dag(en) van de stoffering komt een vakkundig team met projectstoffeerders uw nieuwe vloer realiseren. Enkele weken na de oplevering hiervan nemen wij contact met u op om te vragen of alles naar wens is.

 

Zelf stofferen? Ja, ook dat kan bij Online Projectvloer!

Natuurlijk is het ook mogelijk om producten bij ons te bestellen zonder dat wij komen stofferen. Met de handige rekenmodule kunt u snel en eenvoudig uw prijs berekenen. Nadat u de aanvraag hebt ingediend, nemen wij contact met u op om de bestelling door te nemen. Vervolgens leveren wij snel de gewenste producten.

 

Contact

Daarom Online Projectvloer

  Volledige ontzorging

Ruime collectie

Gratis stalen aanvragen

Één vaste adviseur

Vakkundige stoffeerders

Online prijzen berekenen

 

 
 
 

 

Stappenplan